Minőségpolitikánk

Célunk: Termékeink széles választékával, biztonságos és folyamatos jó minőségével elismerést szereznünk a belföldi és nemzetközi piacokon, azt folyamatosan megtartsuk és növeljük piaci részesedésünket a partnereink hosszú távú megelégedettsége mellett.

Célunk megvalósítás érdekében a MSZ EN ISO 9001 szabvány előírásain alapuló, és annak követelményrendszerét is teljesítő minőségirányítási rendszert működtetünk, melynek fenntartását és tökéletesítését folyamatosan végezzük.

Alapvető célnak tekintjük, hogy termékeink megfeleljenek az Európai Uniós szakhatósági előírásoknak és a fogyasztói elvárásoknak.

Termékeinket folyamatosan korszerűsítjük, ezért azok biztonsággal alkalmazhatóak, hatásuk, hatástartósságuk kifogástalan.

Termékeink előállításához szükséges anyagok beszerzésénél nagy súlyt fektetünk a beszállítók megbízhatóságára, az anyagok jó és egyenletes minőségére, és azok minőségének ellenőrzésére.

Hazai gazdaságunk növekedése érdekében, ahol csak lehetőségünk van rá, előnyben részesítjük, és magyar beszállítókkal dolgozunk.

A vezetés biztosítja, hogy dolgozóink minden szinten megismerkedjenek a társaság minőségpolitikájával, a minőségirányítási rendszer céljaival és megvalósításának módszereivel. Folyamatos képzéssel biztosítjuk a minőségi munkavégzéshez szükséges ismereteket, és hogy annak fejlesztése érdekében mindent megtegyenek dolgozóink.

A biztonság és minőség folyamatos javítása érdekében a minőségügyi szabványnak megfelelő belső és külső auditokat folytatunk, a kialakított minőségirányítási rendszert folyamatosan fenntartjuk és továbbfejlesztjük.

A termelésünk során szem előtt tartjuk a szakhatósági követelményrendszereket és környezetvédelmi előírásokat.

 

 

Jelszavunk: Minőség, biztonság, pontosság és megbízhatóság

 

 

Simon Vince

Ügyvezető igazgató